2014. augusztus 9., szombat

Kedves barátaim,
ezennel tiszteletel felfüggesztem ideiglenesen a blogot - hozzávetőlegesen egy hétig.
Ahogy a rendőrőknek is kijár a munkaidő alatti alvás, rám is rámfér egy kis pihenés, elszakadás, kötélnyújtogatás. Nem ígérem, de minden bizonnyal hazahozom csokorban, amit látok, hallok, tapasztalok.

Nem hiszek az utazásokban.
Hosszúak, kényelmetlenek és bizonytalanok.
De mindig kell ebből is, hogy meg tudjuk becsülni azt a helyet ahol élünk, azokat a dolgokat, amik meghatározzák a felségterületünket, identitásunkat.

A blog rövid két esztendeje tartó zalánfutása alatt közel 760 bejegyzés látott napvilágot.
Az első írás sikerét, semmi sem überelte. http://megmondomatuttit.blogspot.ro/2012/11/a-ferfiak-es-ringo-puha-meleg-mellek.html 
Azóta több mint nyolcvanezer alkalommal látogattatok el az oldalra csemegézni, ami átlag naponta mintegy 150-200 olvasót jelent.

Nem gondolok semmit erről.
Nincs bennem semmi más, mint gondolatok, amik bejegyzések formájában kierőszakolják magukat a Napfényre anélkül, hogy beleszólásom lenne.
A sikerre sincs befolyásom.
Amiről azt gondolom, hogy jó gyenge lett - szárnyra kap és viszi a szél. És amiről úgy érzem megérte megírni - nem örvend nagy olvasottságnak.

Köszönöm mindenkinek aki velem együtt gondolkodik.
Utóbbi időben - holott Könyvtolvajt és napi szinten Hamvas Bélát, az örök útravalót olvasgattam, Kerouac szavai hangsúlyosabbak bennem: Revelációkat akarok papírra vetni, és nem ostoba sztorikat írni, pusztán a pénzért. A lehető legmélyebben le akarok ásni a saját tudatalattimba, mert hiszem, ha ez sikerül, mindenki meg fogja érteni azt, amit mondok, hiszen ott legbelül minden ember egyforma.

Kívánok minden kedves barátomnak, embertársamnak - ismeretlenül is áldott, kegyelemteljes időszakot, sok jóval és rosszal egyaránt, mert tanulni vagyunk itt, történjen bármi is. Fejlődés márpedig szenvedések nélkül nincs.

A kulcs a 760 bejegyzéshez a  lábtörtlő alatt van. Használjátok a blogot szeretettel.

Éci






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése