2018. november 8., csütörtök

nyomok nélkül

Abban az időszakban elég sok helyen megfordultunk. Ma már ennek neve is van, akkoriban menőnek számítottunk.
Hatalmas baráti kör. Előnyös életkor. Páratlan külső. És rengeteg lehetőség.
Faltuk a fiúkat. Majd amikor meguntuk, áttértünk a férfiakra.
Aztán kitomboltuk magunkat, lecsillapodtunk, megállapodtunk, férjhez mentünk és gyerekeket szültünk.
Egy olyan világba, amelynek megbillent az egyensúlya.
A nőből férfi lett.
Egyetemeket végzett, vastag gerincet növesztett, tököket és hihetetlen, libidó romboló bátorságot.
Haját röviden viselte, a szoknyákat és viszketést okozó harisnyákat kidobta a ruhatárából. Autót vett és motort. Vezérigazgatói pozicíónál lennebb nem hagyta, és végül, mivel nem sikerült tökösebbet találnia önmagánál, felcsapott szinglinek.
Fennhangon hirdette, hogy nem párt nem talált, hanem lehetőségeinek tárházát bővítette.
Első körben bepróbálkozott párkereső irodáknál, netes társkeresőkön, fülledt kocsmák alagsorában a gyermeknemzés céljával valakit találni, de mivel nem találta megfelelőnek a jelenlevők adottságait, lemondott erről.
Éjszakákba hajlóan borozgatott a barátnőkkel, aztán jobb híján összefeküdt velük és megnyugtatóan azon gondolkodott, hogy talán a saját neme iránt vonzódik. Ezt is bírta valameddig, aztán beismerte a tévedését, amikor már nem volt trendi.
Azzal nyugtatta magát, hogy a hagyományos család csillaga leáldozott.
Eközben meg a pasik ugyanezt tették.
Kerestek. Hajat növesztettek, eldugdosták a farkukat, ami ritkán állt és keveset, fülledt bulikban férfiakkal ismerkedtek, majd összefeküdtek velük. Rájöttek, hogy nem megy. Gyereket szerettek volna és hagyományos családot, gyerekkel és feleséggel, megadóztatott esküvővel, pappal és kántorral, rég nem látott, avas rúzsú nagynénikkel és elcseszett élettel.
De senkinek nem sikerült.
Aztán - mivel a hiány égbekiáltó lett - feleségül vettek játékbabákat, házi kedvenceket, cybertéri készséges nőket, akiknek havonta eltartást biztosítottak - és papást-mamást játszottak, ahogy tudtak. Külföldi utazásokkal lepték meg a kutyáikat és macskáikat, leeresztették, majd felfújták a feleségül vett babát, ahogy átléptek a határátkelőn, és naphosszat cseteltek azzal a zseniális programmal, ami a cyber térben feleségként viselkedett. Olykor kiállhatatlan volt, máskor bújós, macskás, sokat ígérő, időnként féltékenykedett, vádaskodott, majd megbocsátott és örök hűséget ígért. Ezeket a funkciókat állítani is lehetett.
Így halt ki egy egész nemzedék.
A saját hülyeségének áldozataként.
Nyomot nem hagytak maguk után a világban, mert ahogy megszűnt az áram, minden eltűnt, amiről ők azt hitték, hogy létezett.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése