2012. november 7., szerda

A férfiak és a ringó, puha, meleg mellek


A fiam egy mell-fétisiszta. Igaz, ennek a cseppet sem hibának minősülő korképnek a kialakításában – én magam, mint anyahajó - hatalmas szerepet játszottam – de most már ami van az van és azzal kell valamit kezdeni.

Onnan kell indulni – hogy három és fél éves koráig szopott. Annyi tejem volt, hogy hiába ugrottam neki évente, nem tudtam elapasztani. Ijeszte
gettek – hogy kell, meg hogy nem kell – káros, aztán nem káros – ez lesz, aztán, hogy nem lesz. A végén azt mondtam magamnak is – meg másnak is, hogy bekaphatjátok. A kölyök az enyém, a mellek az enyémek, a tej is az enyém – szóval csak az szóljon bele, akinek köze is van.

Utólag úgy érzem és látom – megérte őket ennyit szoptatni. És ahányszor tehetem – hangsúlyozom – anyaként azt kell tenned, amit jónak látsz. A szíved mélyén minden válasz megvan – csak meg kell tanulnod leolvasni azokat. Ha kifele hallgatsz, soha nem tanulsz meg olvasni – ha elkezdesz minden hangot – ami kívűlről jön, magad mögött hagyni, meglesz a belső látásra illetve hallásra való, éles és soha el nem múló képességed.

Szóval szoptunk – én es meg ők es.
Anna – egy új szerelemmel a láthatáron – lazán maga mögé utasított majdnem három évesen.
De Balázst nem lehetett eltántorítani. Végül – kemény munka árán, mégiscsak sikerült a végére járni a dolognak.
Abbahagyta ugyan, de csak annak az ígéretével, hogy jön majd egy nő – akinek a melleit akkor veheti birtokba, amikor akarja. Ezt az ígértemet, aztán azóta is többször számon kéri – tisztázva, hogy mennyi az annyi – és hogy addig láthatja, majd foghatja, majd megszorongathatja-e az enyéimet.

Nyáron többször kimentünk a víz mellé. Ez volt az első olyan év, hogy MÁSOK mellével is tudatosan találkozhatott. Sámánisztikus extázisba zuhant. A kezével melleket tapogató mozdulatokat tett a levegőben, csepegett a nyála és ordította cici, cici, cici. Majd teljes erőből futni kezdett a mellek irányába. Bevallom őszintén, annyira kacagtunk, hogy rá sem tudtunk szólni. S így utólag, a gyermek nem hibás, aki vállalja a toplesst – előbb-utóbb szembe kell néznie ezzel is.

Látván a nők zavart és cseppet sem határozott reakcióját – újabb lépésre szánta el magát. Elhatározta, hogy nem marad a levegő gyúrásánál, hanem meg is fogja őket. Így aztán ezen a nyáron – mindenkinek megfogta a melleit. A legnagyobb az volt, amikor már az sem foglalkoztatta – hogy ki vagy mi az illető – jöhetett Hófehérke és a Mostoha is. A szomszédban lakik egy idősebb nő. A macskáit hozta le sétálni – Balázs simogatás leple alatt – megnézte a Mici néni melleit is. Visszajövet a fülembe súgja – ez nagyon más mint a tied anya...

Ismét itt a hideg és a bundás melltartók időszaka. A kedvenc klippjén kívűl nem nagyon láthat melleket. Azt mondja nekem ma reggel – anya – ha megmutatod a melledet, neked adom a teherautót. Ha megfoghatom – tiéd a remorka is.
Majd lefekvéskor – anyu – minden lánynak hatalmas mellei lesznek, ha akarja ha nem? Mondom ... igen, mindenkinek megnőnek a mellei –
Mire ő – na jó, akkor most már nyugodtan elalszom...

És persze a klipp
http://www.youtube.com/watch?v=aZcSCT34H84

2 megjegyzés:

  1. Örvendek, hogy blogírásra adtad a fejed, így legalább egy helyen megtalálhatjuk az összes írásodat, ha már nincs időnk minden nap Facebookozni.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szeretem olvasni az írásaidat! Jellemzői:-tömörek,velősek. Nincs körbe matyó hímezve. Ahogy te látod és érzed. Nem kell a szőnyeg alá seperni gondolatokat csak azért mert mit szól majd szomszéd a Pista bácsi vagy a Juli néni. Ha meglesz a kötet én is kérek egy példányt.

    VálaszTörlés